Главная Карта сайта

Популярное

По Дмитровскому шоссе. Селихово ч/з ост Россия 14-20; 15-00 (до. После первой покупки личный кабинет создается автоматически. Рыбалка, рыбалка с берега: Пункт проката тел. . Гагарина -Энергетик Карачарово» (ежедневно) 8-20,10-00, 12-25, 18-15 «Энергетик Карачарово-. Паром на тросах ходит..
Читать дальше
Автовокзал Минусинск - Курагино 17:25 ежедневно от 198р. Автовокзал Минусинск - Балахта 07:40; 08:30; 08:55; 10:15; 11:10; 13:45; 16:50; 19:10; 20:15; 22:20; 22:25; 22:53 ежедневно от 587р. Автовокзал Минусинск - Кутужеково 06:00; 06:20; 11:40; 15:10; 16:40 ежедневно от 74р...
Читать дальше

Акафист неупиваемая чаша болгар


акафист неупиваемая чаша болгар

ихже яко звезды небесныя по всей. Приими, Пресвятая Богородице, молитвы матерей, о чадех своих слезы проливающих, жен, о мужех своих рыдающих, чад, сирых и убогих, заблудшими оставленных, и всех нас, к иконе Твоей припадающих. В ы находитесь на странице сайта, посвященной Акафисту по соглашению пред иконой Божией Матери «Неупиваемая Чаша». В страшный же час исхода нашего помози пройти непреткновенно воздушныя мытарства, молитвами Твоими избави нас вечнаго осуждения, да покрыет нас милость Божия в нескончаемые веки веков. Либо внести самостоятельно ПО следующим реквизитам: (905) Да исполнит Господь наши просьбы, молитвами и заступлением Пресвятой Богородицы, во благо спасения нашей бессмертной души! Икос 1 (читается повторно) А нгельстии чини и праведников сонмы непрестанно славят Тя, Царицу Богородицу, ходатаицу о многогрешнем роде христианском, погрязшем в беззаконии и пребывающем во гресех, ибо во утешение и спасение даруеши ему милость Свою чрез многоименуемыя чудотворныя иконы Твоя, ихже яко звезды небесныя. Радуйся, на стезю покаяния нас премудре наставляющая; радуйся, добраго ответа пред Судиею Праведным нам усердная Ходатаице. Икос 5, видяще чудеса преславная и знамения пречудная, бываемая не токмо от иконы Твоея, Богомати, во граде Серпухове явленныя, но и от по подобию сея иконы списанных изображений, припадающе к ним, смиренно вопием Ти: Радуйся, скоропредстательная Помощнице усердно к Тебе притекающих; радуйся, благосердная Услышательнице молений. Непреложны словеса Твои, Господи, милосердие Твое бесприкладно и человеколюбию Твоему нет конца.

Акафист Пресвятой Богородице пред иконой «Неупиваемая Чаша».
Гражданским шрифтом с ударениями.
Акафист Иконе Божией Матери перед иконой Неупиваемая Чаша.
Также Акафист Пресвятой Богородице ради чудотворной Ея иконы.
7024 - адреса, 636035, Томская обл, Северск г, Коммунистический пр-т,.

Кондак 1, и збранное и дивное избавление нам даровася, Твой образ честный, Владычице Богородице, яко избавльшеся явлением его от недугов душевных и телесных и скорбных обстояний, благодарственная хваления приносим Ти, Всемилостивая Заступнице. Радуйся, ведущим брань противу мира, плоти, диавола и пианства добрая споспешнице; радуйся, в мире благочестно живущих усердная заступнице. Мы же, верующие слову Твоему, Владычице, реченному к первописанней Твоей иконе: «Благодать Рождшагося от Мене и Моя с сею иконою да будет веруем, яко и сия икона Твоя благодать Твою источает. Радуйся, кротким сиянием Твоим мрак греха и мглу страстей наших разгоняющая; радуйся, души наша любовию к Тебе и Сыну Твоему исполняющая. Обаче неисчетная чудеса, иконою Твоею являемая, видевше, душею и сердцем радуяся, Тебе глаголем: Радуйся, от священнаго лика Твоего чудеса источающая; радуйся, от бед и скорбей скоро избавляющая. Радуйся, реко исцелений приснотекущая; радуйся, море, вся наша страсти потопляющее. Кондак 3, сила Вышняго и благодать Владычицы укрепляше некоего человека, страждущаго недугом пианства, егда он, нози разслабленеи имуще, иде во град Серпухов, повеление Богоматере, чрез преподобнаго Варлаама реченное, исполняя. Пришед же во град сей, обрете икону Пречистыя Богоматери, абие исцеле от недуга своего, душевнаго и телеснаго, и из глубины души благодарственно воззва Богу: Аллилуа. Нынешнее наше услыши моление и избави нас от всех недугов душевных и телесных, наипаче же свободи страждущих недугом пианства рабов Твоих (имена их да не во зле погибнут, но да спасеннии Тобою, присно вопиют Богу: Аллилуиа. Если же у Вас не получается прочесть акафист в указанное время, можно добавить его к вечернему молитвенному правилу. Кондак 9 Всякое естество ангельское удивися делу Твоего милосердия, Господи, яко даровал еси грешнему роду человеческому твердую Заступницу и Помощницу, к нашим немощем приклоняющуюся и от горькаго недуга пианства свобождающую, верныя же научающую пети Богу: Аллилуиа.

Акафист неупиваемая чаша болгар
акафист неупиваемая чаша болгар


Карта сайта